top of page

INTERIOR DESIGN - SHOWROOM

INTERIOR DESIGN - SHOWROOM

Aan het begin van mijn tweede leerjaar stond een groepsproject op het programma: het herontwerpen van de kantine van Saxion Deventer. Dit project was de eerste keer dat ik echt samenwerkte in een teamverband op deze opleiding, met mensen die ik niet direct kende. De uitdaging lag niet alleen in het herontwerpen van de kantine, maar ook in het opbouwen van een effectieve samenwerking om de gewenste resultaten te behalen.

Het was spannend om te beginnen aan dit project, wetende dat ik moest samenwerken met nieuwe teamgenoten. Het vereiste open communicatie, flexibiliteit en het vermogen om compromissen te sluiten. Ik besefte al snel dat het succes van ons project afhankelijk was van onze samenwerking en ons vermogen om als team te functioneren.

In het begin was het soms uitdagend om onze ideeën en visies op één lijn te krijgen. Er waren meningsverschillen en discussies, maar juist door deze uitdagingen groeiden we als team. We leerden elkaars sterke punten kennen en ontdekten hoe we deze het beste konden benutten in het project. Langzaam maar zeker begonnen we onze krachten te bundelen en streefden we gezamenlijk naar onze gemeenschappelijke doelen.

Door gedurende het project open te blijven communiceren en naar elkaar te luisteren, slaagden we erin om een ​​aardig ontwerp voor de kantine te creëren. Het was een bevredigend gevoel om te zien hoe onze inspanningen vruchten afwierpen en hoe ons teamwerk resulteerde in een vernieuwde en verbeterde ruimte voor de studenten en medewerkers van Saxion Deventer.

Dit project heeft me niet alleen geholpen mijn ontwerpvaardigheden te verbeteren, maar ook om waardevolle lessen te leren over samenwerking en teamwork. Het toonde me het belang van openheid, respect en het vermogen om te compromissen, vaardigheden die ik in mijn verdere studie en carrière zal blijven koesteren.

TEAM: 

Bram Pieren

Aïsha Bleeker

Mirte Temmink

Fleur Hagedoorn

Eva

Sten

Anne

LEERJAAR:

Jaar 2 - Interior Design en Styling

bottom of page