top of page
A81E7493-DF90-408B-B436-F2E232961E10_edi

ABOUT ME

"Hi, mijn naam is Bram Pieren. 3e jaars student aan de opleiding Interior Design en Styling.

Geboren met een passie voor esthetiek en design, ben ik afgestudeerd in 2021 aan het HMC Amsterdam als interieuradviseur op mbo-niveau. Mijn reis in de wereld van design bracht me verder naar de Jan des Bouvrie Academie te Deventer, die nu bekend staat als Interior Design en Styling, hier wil ik mijn horizon verbreden en mijn vaardigheden verder ontwikkelen. Deze stap was voor mij een natuurlijke voortzetting van mijn streven naar verdieping en ontwikkeling in het vakgebied. 

Naast mijn professionele ambitie ben ik een leergierig en professioneel persoon die geniet van de schoonheid van muziek en de uitdagingen van sport. Mijn nieuwsgierigheid naar nieuwe designtrends en mijn drang om altijd te blijven leren, drijven mij voortdurend naar nieuwe hoogtes. Met een combinatie van toewijding aan mijn vak en een passie voor persoonlijke groei, streef ik ernaar om mijn creativiteit te blijven ontwikkelen en te laten bloeien in elke uitdaging die ik aanga.

ME B&W.jpg

Dit online portfolio is meer dan alleen een verzameling van mijn werk tot nu toe. Het vertelt het verhaal van wie ik ben als persoon, ontwerper en student. Met elk project laat ik zien hoe ik mezelf ontwikkel, mijn eigen ontwerpstijl ontdek en mijn vaardigheden aanscherp."

- Bram Pieren 

IMG_1672.png

ERVARING

Stage:

Woonwinkel HappyHome

CLAIRE.ANSEMS defining spaces

Perspekt Studio's

SVDH. Design & Lights

PATINA Interieurarchitectuur
Functie:

Assisterend winkelpersoneel
 
Ondersteunend tekenaar/ontwerper

Stagiaire Ontwerpen

Ondersteunend tekenaar/visueel 3D tekenaar

Stagiare Ontwerpen / 3D tekenaar / 3D visuals
Opleiding:

- MAVO diploma - Kaj Munk College
- MBO niveau 4 - Interieuradviseur - Hout -en meubileringscollege Amsterdam
- HBO Propedeuse - Interior design en Styling - Jan des Bouvrie Academie
- HBO Bachelor - Interior design en Styling
IN PROGRESS
bottom of page